• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Missiomme

Rakastamme aitoutta ja käsityötä. Upeat, ympäristöystävälliset ja elämänlaatua parantavat tuotteet ovat intohimomme. Meitä kiehtoo ajatus Evegetikon tuotteiden luonnonmukaisuudesta. Antiikin ajoilta lähtien, sukupolvilta toisille siirtynyt reseptiikka ja perinteitä kunnioittavat käsityömenetelmät tuotteiden valmistuksessa ihastuttavat meitä kerta toisensa jälkeen.

Ihastuttavien tuotteiden perusta on yksinkertaisen mutkaton. Haluamme tarjota ihonhoitoon aidon vaihtoehdon, joka tekee hyvää asiakkaillemme - sinulle. Lilla Dittanyssä olemme innostuneita, kun saamme tuoda tämän rehellisesti aidon luonnonkosmetiikkasarjan Suomeen ja samalla tukea pienyrittäjyyttä Kreetalla ja Suomessa.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Meille tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, luovuus, raaka-aineet ja ehdottomasti käsityönä valmistetut handmade tuotteet. Arvostamme monikansallisten yritysten sijaan pientä. Yhteistyökumppanimme Evergetikon on pieni, aitoa luonnonkosmetiikkaa valmistava perheyritys. Evergetikon ihastuttavissa tuotteissa yhdistyvät arvomme luotettavuus, luovuus, luonnon raaka-aineet ja handmade.

evergetikon- luonnonkosmetiikkaa Kreetalta

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Suomennan ja syynäämme INCI:t eli tuotteiden ainesosaluettelot. Selvitämme tuotteiden valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden alkuperän ja tässä auttaa tinkimätön yhteistyö tuotteiden valmistajan kanssa. Sanomme vahvasti ei eläinkokeille.

kuva: Marjut Päivänurmi

Asiakkaamme

Asiakkaamme rakastavat ihania, tarkkaan valikoituja tuotteitamme ja arvostavat ystävällistä palveluamme. Ilman teitä, ei ole meitä. Siispä ilolla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla sekä suurella kauhalla asiantuntijuutta, haluamme "tarjoilla" teille tuotteet ja hurmata teidät jatkossakin.