• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Evergetikon - Valon ja auringon taideteoksia

Oliivipuu- Kreeta

Kreikan luonto on hämmästyttävä: vuoret, ilmasto, maanosa ja saaret - ympärillä on ehtymättömiä kasvillisuuden aarteita. Kasvien voima on kiistaton, ja luettelo kasveista, jotka viihtyvät täällä tunnustetuin hyödyllisin ominaisuuksineen, on loputon. Mytologian mukaan Kreikan oliivipuu on Jumalan siunaama puu, ja kreetalaista oliiviöljyä pidetään maailman parhaana.

Katsokaamme hiukan taaksepäin historiassa. Homeros kutsui oliiviöljyä "nestemäiseksi kullaksi", Aristoteles rinnasti oliivipuun viljelyn tieteen muotoon, Hippokrates käytti sitä lääkkeenä ja Kleopatra käytti oliiviöljyä ihon ja hiusten pehmentämiseen ja ravitsemiseen. Ja todellakin, oliiviöljy on yksi tehokkaimmista kasviöljyistä kosteuttavasta, ravitsevasta, parantavasta ja meikinpoistosta ihoon.

" Kreetan saaren oliiviöljy on yksi maailma parhaista."

Oliiviöljy sisältää runsaasti A-, D-, K- ja E- vitamiineja, skvaleenia, kivennäisaineita sekä hivenaineita, jotka vähentävät merkittävästi oksidatiivista stressiä ja solujen vanhenemista. Oksidatiivinen stressi vahingoittaa sidekudossäikeitä eli ihon vahvana, kimmoisana ja joustavana pitävää kollageenia ja elastiinia.

Tiesitkö että Kreetalla on yli 3 000 vuotta vanhoja oliivipuita, jotka tuottavat edelleen hedelmiä, tuhansia kasveja ja yrttejä, enemmän kuin missään muualla maailmassa maun, aromin, ravitsemuksellisen, farmaseuttisen ja kosmeettisen arvon suhteen. Kreetalla oliivitarhoja kasvatetaan ilman kemikaaleja, koska maa täällä on erittäin hedelmällistä - sato on jopa kolme kertaa vuodessa. Tällä saarella on jopa oliivi-instituutti, joka tutkii oliiviöljyn ja oliivipuiden laatua.

Kreetalainen oliiviöljy on yksi maailman parhaista oliiviöljyistä, joka on myös erinomainen luonnonmukainen valinta ihonhoitoon. Oliiviöljy on yksi Evergetikon kosmetiikan pää-ainesosista, joka on sekä kosmeettinen säilöntäaine että ihon kosteusvoide. Evergetikon-tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan ensiluokkaista suodattamatonta extra-neitsyt oliiviöljyä - nestemäistä kultaa.

Evergetikonin luonnonmukaisissa oliivipuu tarhoissa viljely tapahtuu ilman lannoitteita ja torjunta-aineita. Oliiviöljy valmistetaan ammattitaidolla ja perinteistä valmistusmenetelmää käyttäen eli kylmäpuristus menetelmällä. Oliivit kylmäpuristetaan viimeistään 24 tunnin kuluttua oliivien käsin korjuusta. Oliivi puutarhurina toimii Mr. Petros, Damanian kylästä. Oliiviöljyssä on käytetty vain yhden oliivi puutarhurin satoa ja tämä mahdollistaa tarkan laadunvalvonnan - tuloksena ensiluokkaista oliiviöljyä.

Lennähdä hetkeksi Damanian oliivi puutarhaan ja näe kuinka oliivin sadonkorjuu tapahtuu. Katso alla olevasta kuvalinkistä.

Evergetikon – Evergetis - Hyväntekijä

Nimi Evergetikon tarkoittaa - luonnon lahjaa. Evergetikon on 100% luonnollista ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa kaiken ikäisille. Vuodesta 2005 lähtien Evergetikon tuotteita on valmistettu käsityönä, pienissä erissä Kreetalla, Skalanin kylässä, Knossoksen palatsin katveessa.

Tuotteiden takaa löytyvät Ioannis Skrafnakis, EVERGETIKON-kosmetiikan luoja ja hänen vaimonsa Anna. Heillä on vahva asiantuntemus ja koulutus tausta luonnon raaka-aineista, luonnonkosmetiikan valmistuksesta ja tuotekehityksestä luonnonmukaisin menetelmin. Ioannis on opiskellut ehkäisevää lääketiedettä ja työskennellyt Heraklionin yliopistollisessa sairaalassa 17 vuotta. Anna puolestaan on suorittanut korkeakoulututkinnon luonnonraaka-aineista, eteerisistä öljyistä ja lääkekasveista valmistetun kosmetiikan kehittämisestä, tuotannosta, laadunvalvonnasta ja turvallisuudesta.

Evergetikon visiona ovat: kunnioitus Kreikan luonnon rikkaan ja ainutlaatuisen biologisen monimuotoisuuden kehittämistä kohtaan ja toiseksi kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen ja kauneuteen. He haluavat jatkaa sisäisen ja ulkoisen kauneuden kokonaisuuden ja harmonian ihailua. Antiikin Kreikan kauneus liittyi ulkonäköön sekä jokaisen ihmisen terveyteen, hyvään mielialaan ja moraaliin.

Evergetikon arvot perustuvat Hippokrateen, modernin lääketieteen isän, pää periaatteisiin: Hippokrateen, modernin lääketieteen isän perusperiaate ”parempi ehkäistä, kuin parantaa”. Tässä Evergetikon haluaa korostaa erityisesti luonnon ennaltaehkäisevää roolia. Evergetikon mottona voidaankin pitää "Luonnollisuus voittaa aina".

Kreetan luonto tarjoaa arvokkaita luonnollisia raaka-aineita, joilla on monia arvokkaita ominaisuuksia ja positiivinen vaikutus koko kehon hoidossa. Evergetikon innovaatio on jatkuva tuotekehitys, tarkka raaka-aineiden valinta ja tuotannon seuranta koko tuoteprosessin ajan.

" Evergetikonille oliiviöljy on arvokas perintö, jonka tunnemme olevan velkaa koko maailmalle” - Evergetikon"

Oliivipuut Damania Kreeta
Oliivipuut
Oliivipuut Kreeta

Rosmariini & Oregano viljelmät vuoren rinteillä.

Yrttitee viljelmät vuoren rinteillä.