• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Vinkit ihonhoitoon

luonnonkosmetiikka

" Diy hemmottelupaketit koti -Spa"

Savinaamio

Kun kaipaat iholle kirkastusta, tee savinaamio. Savi sopii herkimmällekin iholle ja se on erinomainen vaihtoehto väsyneen, samean ja ikääntyvänkin ihon hoitoon. Savinaamio tekee ihostasi pehmeän ja saa ihosi näyttämään kirkkaammalta.

Sekoita 2 tl savea teelusikalliseen (vältä metallisia välineitä) vettä tai Evergetikon luomuruusu kasvovettä. Sekoita hyvin. Levitä ohut kerros kasvoille välttäen silmänympärysihoa ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Älä anna saven kuivua kokonaan. Kostuttele naamiota Evergetikon luomuruusu kasvovedellä - huuhtele lopuksi haalealla vedellä. Käytä tarpeen mukaan 1- 2 kertaa viikossa.

Valitse ihotyyppisi mukaan Evergetikon savinaamio: llite Pink Clay - Pinkki savinaamio normaalille ja herkälle iholle tai Green Clay – vihreä savinaamio epäpuhtaalle ja akne iholle.

Klikkaa linkistä:

Jalkojenhoitajan vinkit jalkojenhoitoon

"Kevein askelin!"

1. Poista vanha kynsilakka

2. Kylvetä jalat : Laske vatiin lämmintä vettä. Ripauta veteen merisuolaa tai eteeristä öljyä. Kylvetä rakkaita jalkojasi 10–20 min. Maksimoi hemmottelun määrä – Odotellessa levitä kasvoillesi ihastuttava Evergetikon savinaamio.

3. Kuori jalat hellin ottein: Kuori jalat Evergetikon Timjami – Piparminttu jalkojen kuorinta-aineella. Huuhtele lopuksi jalat.

4. Leikkaa kynnet ja kosteuta: Leikkaa kynnen reunat suoraksi ja halutessasi viilaa leikkausjälki sileäksi kynsiviilalla. Levitä jalkoihin Evergetikon virkistävää Piparminttu jalkavoidetta hellästi hieroen. Vältä varpaiden välejä.

Tee jalkojenhoidosta iltarutiini. Rasvaa jalat joka ilta ennen nukkumaan menoa ja jalkasi kiittävät.

Klikkaa linkistä:

Jos mieltäsi askarruttaa jalkojesi hyvinvointiin liittyvät asiat, kysy neuvoa Sh/ Jalkojenhoitaja Mimmiltä lisää.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja laita sähköpostia.

Rosmariini Hiusvesi

Ainekset:

1 l vettä

2 rkl rosmariinia

Tee näin:

Keitä vettä ja rosmariinia 10 minuuttia. Siivilöi vesi erilliseen astiaan. Kun neste on kylmää, levitä sitä suoraan hiuspohjaan. Voit myös levittää vettä kaikkialle hiuksiin suihkepullon avulla. Hiusvesi säilyy jääkaapissa noin 1-2 vkoa.

Kokeile myös Evergetikon Rosmariiniöljyä hiusnaamiona.

Klikkaa linkistä: