• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Käsintehty Palasaippua - Jasmin & Unikonsiemen

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

Anti-selluliitti palasaippua hoitaa, virkistää, aktivoi aineenvaihduntaa ja kiinteyttää ihoa. Yrttien yhdistelmä stimuloi rasva-aineenvaihduntaa, poistaen samalla epäpuhtauksia iholta. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa, tehden ihosta kimmoisan. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Hiero saippuaa usean minuutin ajan ihon ongelma-alueelle ja huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä.

Tehosta vaikutusta Evergetikon Kataja & Mustapippuri anti-selluliitti vartalo öljyllä.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Aqua (Vesi), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Prunus Amylgdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Sodium Hydroxide (Lipeä), Calendula Officinalis (Kehäkukka) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice.

Valmistettu Kreetalla ei sisällä parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.