• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Kuusama

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Lonicera caprifolium

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

Kuusama palasaippua sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Syväpuhdistava, kosteuttava, hoitava ja ihoa uudistava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Aqua (Vesi), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Sodium Hydroxide (Lipeä), Prunus Amygdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Calendula Officinalis (Kehäkukka) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Honeysuckle (Kuusama).

SLS/SLES free, silicone free, PCM phthalate free, Propylene glycol free.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.