• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Pinkki Savi

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Illite pink clay

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

Vaaleanpunainen savi palasaippua sopii kasvoille ja vartalolle. Savi stimuloi ihon mikroverenkiertoa, tehden samalla hellävaraisen ihon kuorinnan ja puhdistuksen. Sopii herkälle ja kuivalle ihotyypille. Loistotuote hiusten syväpuhdistukseen.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Aqua (Vesi), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Prunus Amylgdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Sodium Hydroxide (Lipeä), Calendula Officinalis (Kehäkukka kukkauute) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Illite pink clay (Vaaleanpunainen savi), Rosa (Ruusu kukkaisuute) Centifolia flowers extract, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiinöljy) Peel Oil, Juniperus Virginiana (Katajaöljy) Oil.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.