• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Sitruuna

Vielä varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Cymbopogon schoenanthus

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

Sitruuna palasaippua sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Syväpuhdistava, kosteuttava, hoitava ja ihoa uudistava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti erittäin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle ihotyypeille.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Aqua (Vesi), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Prunus Amylgdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Natrium hydrokside (Lipeä), Calendula Officinalis (Kehäkukkaöljy) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Cymbopogon Schoenanthus Oil (Sitruunaruohoöljy), Juniperus Virginiana (Katajaöljy) Oil, Chamomile (Kamomilla) flowers.

SLS/SLES-vapaa, silikoniton, PCM-ftalaatiton,propyleeniglykoliton.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.