• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Suklaa

Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Suklaa

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Suklaa palasaippua sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Syväpuhdistava, kosteuttava, hoitava ja ihoa uudistava vaikutus.

Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea fruit Oil”Cretan extra virgin olive oil ( Kreetan Extra Neitsyt oliiviöljy), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Aqua (Vesi), Sodium Hydroxide (Lipeä), Prunus Amygdalus Dulcis ( Manteliöljy) Oil, Calendula (Kehäkukka) officinalis flowers extract, Aloe (Aloe Vera) barbadensls leaf Juice, Flavor Chocolate (Suklaa),Cocoa (Kaakao) powder.

SLS/SLES-vapaa, silikoniton, PCM-ftalaatiton,propyleeniglykoliton.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.