• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Käsintehty Palasaippua - Oliivi & Vihreä Savi

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

French Green Clay

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan.

Vihreä savi palasaippua syvä puhdistaa, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Vihreä savi poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut hellävaraisen tehokkaasti. Antiseptisten ominaisuuksien vuoksi, vihreää savea suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneiholle. Vihreä savi sisältää runsaasti magnesiumia, piidioksidia ja kalsiumoksidia, jotka puhdistavat ihoa ja ehkäisevät tulehduksia. Sopii loistavasti myös rasvoittuvien hiusten syväpuhdistukseen.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 140 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Aqua (Vesi), Cocos Nucifera (Kookosöljy) Oil, Prunus Amylgdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Sodium Hydroxide (Lipeä), Calendula Officinalis (Kehäkukka) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, French Green Clay (Ranskalainen vihreä savi), Lavandula Angustifolia (Laventeliöljy) Oil, Juniperus Virginiana (Katajaöljy) Oil, Citrus Bergamia (Bergamottiöljy) Fruit Oil.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.