• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Kehäkukka - Ravitseva ihoöljy

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Calendula officinalis

Kehäkukkaöljyä on käytetty vuosisatojen ajan palovammojen, haavojen ja ihottumien hoidossa. Kehäkukka pehmentää, hoitaa ja korjaa ihoa sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Se rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä, joten se sopii erinomaisesti ihottumien ja ärtyneen ihon hoitoon. Kehäkukkaöljy sisältää runsaasti hoitavia luonnollisia A-, B1-, B2-, C- ja E- vitamiineja.

Sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Luonnollisten kasviöljyjen sisältämät omega rasvahapot edistävät ihon mikrobiomin toimintaa ja hoitavat aina ihon solutasolla asti.

100% Natural - Vegaaninen

60 ml

INCI: Calendula Officinalis (Kehäkukka), Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil "Cretan" extra virgin olive oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Leaf Oil, Tocopherol Acetate (E-vitamiini).

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.