• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Labdanum - Anti-age ihoöljy

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Cistus Landaniferus

Labdanum -öljy tunnettiin Minoan Kreetalla uudistavista, ryppyjä ehkäisevistä ominaisuuksistaan ja erinomaisista ihoa pehmittävistä antimikrobisista ja antiseptisista vaikutuksistaan. Ladanο eli labdanum on hartsi, jolla on vahvoja lääkinnällisiä ja aromaattisia ominaisuuksia. Labdanum ihoöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllistä E-vitamiinia. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka ehkäisee ihon ikääntymistä, ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvästi. Labdanum- ihoöljy tekee ihostasi pehmeän ja silkkisen. Sopii kasvoille ja vartalolle. Sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti anti-age tuotteena ikääntyvälle iholle.

100% Natural - Vegaaninen

60 ml

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil“Cretan” extra virgin olive oil, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Leaf Extract, Tocopherol Acetate (E-vitamiini),Cistus Landaniferus .

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.