• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
Lip Balm – Kosteuttava Huulivoide

Lip Balm – Kosteuttava Huulivoide

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Citrus nobilis & Citrus aurantium dulcis & Cinnamomum zeylanicum

Ravitsevan ja kosteuttavan huulivoiteen sisältämät kasviöljyt kosteuttavat ja suojaavat huulia tehokkaasti kuivumiselta. Vähentää huulten halkeilua ja täyteläistää huulia. Huulivoide sisältää luonnollisia Mandariinin, Appelsiinin ja Kanelin eteerisiä öljyjä. Huulivoide on täysin vedetön ja koostumukseltaan kiinteä ja vahamainen. Voide on helposti levittyvä ja imeytyy ihanteellisesti, ei jätä huulia tahmeaksi. Wau mikä kiilto!

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Sipaise pieni määrä huulivoidetta huulille ja valloita hymylläsi.

100% Natural

25 ml

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Manteliöljy) Oil , Butyrospermum Parkii (Sheavoi), Cera Alba (Mehiläisvaha), Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil “Cretan” extra virgin oil, Theobroma Cacao (Kaakaopuu voi) Seed Butter, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Leaf Extract, Tocopherol Acetate (E-vitamiini), Citrus nobilis (Mandariiniöljy) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiiniöljy) Peel Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Kaneliöljy) Leaf Oil.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.