• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€

Traditional Beeswax Cream – Hoitava mehiläisvahavoide

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Cretan extra virgin olive oil & Calendula officinalis flower

Aito ja perinteinen Kreetalainen Mehiläisvahavoide elvyttää tehokkaasti kuivaa halkeilevaa ihoa, lievittää hyönteisten pistojen aiheuttamaa kutinaa sekä sopii myös pienten palovammojen hoitoon. Voide on ominaisuuksiltaan antiseptinen ja sillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Erityisen tehokas hoitovoide kuivalle iholle. Luonnon parhaista raaka-aineista valmistettu aito Kreetalainen mehiläisvahavoide rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä lievittää ihoärsytyksiä ja ihottumaa. Riittoisa ja monikäyttöinen ihon hoitovoide kaikenikäisille.

Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta hoidettavalle iho-alueelle päivittäin. Toista tarvittaessa useammin.

100% Natural

40 ml

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Beeswax (Mehiläisvaha), Calendula Officinalis Flower Oil (Kehäkukkaöljy), Tocopherol Acetate (E-vitamiini).

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.