• Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
  • Sydämellinen asiakaspalvelu
  • Paketti matkaan 1-2 arkipäivän sisällä
  • Toimituskulut 6,80€
Zeoliitti Palasaippua

Zeoliitti Palasaippua

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Zeoliitti

Käsintehty palasaippua, joka leikataan, kypsytetään ja kuivataan käsin on aitoa käsityötä parhaimmillaan. Käsintehty palasaippua on valmistettu kylmä prosessoinnilla, mikä tarkoittaa, että oliiviöljyä ja muita kasviöljyä ei kuumenneta tuotannon aikana. Näin raaka-aineiden arvokkaat ominaisuudet säilyvät. Evergetikon saippuat on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja niille on myönnetty sertifikaatti erinomaisesta laadustaan. Zeoliitti syväpuhdistava palasaippua sopii kasvoille ja vartalolle. Syväpuhdistava, kosteuttava, hoitava ja ihoa uudistava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille.

100% Natural - Vegaaninen

120 - 146 g

INCI: Olea Europaea (Kreetan extra neitsyt oliiviöljy) Fruit Oil , Cocos Nucifera (Kookosöljy), Prunus Amygdalus Dulcis (Manteliöljy) öljy, vesi, natriumhydroksidi, lääkeyrtit, aloe vera, kehäkukkauute ja eteeriset öljyt.

SLS/SLES free, silicone free, PCM phthalate free, Propylene glycol free.

Valmistettu Kreetalla ilman parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, etanoliamiinia, ftalaatteja, myskiksyleeniä, triklosaania, metyyli-isotiatsolinonia tai muita kemiallisia säilöntä- tai lisäaineita.

Tutustu tuotteen ainesosaluetteloon. Mikäli olet allerginen tai yliherkkä, jollekin tuotteen aineosalle, vältä tuotteen käyttöä.